CHALETBOUWER

FULLTIME - 37,5 uur

Complete chalets van hoge kwaliteit bouwen vanaf tekening, dat is wat wij doen! Als chaletbouwer zorg je er samen met je collega’s voor dat de chalets naar wens van de klant worden gerealiseerd. Naast de volledige afwerking van de binnenkant en de buitenkant zorg je er ook voor dat de badkamer, wanden, vloer, keuken, elektra en leidingwerk helemaal klaar en geïnstalleerd zijn voordat het chalet op transport gaat. Als je dus nog geen allround bouwer bent, dan word je dat als chaletbouwer in elk geval wel!
 

Ons bedrijf Standplan Recreatief Wonen kun je gerust een echte coronababy noemen. In 2020 zijn de plannen ontstaan, en 2021 hebben deze plannen verder vorm gekregen. We begonnen met het produceren van de eerste chalets. Inmiddels zijn we tientallen chalets verder, and we’re just getting started! De werkplaats is uitgerust met mooie machines en goed gereedschap. Op dit moment worden er 3 chalets tegelijk gemaakt. Alles gebeurt binnen, geen gesjouw door weer en wind dus!  

GOED OM TE WETEN

  • Een goede, informele sfeer en werkplezier staan bij ons hoog op de agenda!

  • Wij zijn het soort bedrijf dat mensen een kans geeft op basis van hun inzet en karakter, in plaats van een papiertje.

  • Bij Standplan is het gewoon goed geregeld. Een mooi salaris, pensioen, reiskostenvergoeding, borrels, uitjes, leuke attenties, fixen we allemaal.

  • Per jaar heb je 25 vakantiedagen en 18 ATV uren.

  • Op vrijdag om 15.00 luiden we het weekend in met een gezellige borrel.


Werk jij graag in teamverband en lijkt het je leuk om ons team compleet te maken? Neem dan snel contact met ons op.
Mail naar romy@standplan.nl of bel 0161 - 744 048


Standplan Recreatief Wonen bv is onderdeel van de Standplan Groep®.