STANDBOUWER

FULLTIME - 38+ uur

Als standbouwer heb je geen baan van 9 tot 5, reis je met een leuk team door Europa voor je werk, verdien je extra lekker door alle overwerktoeslagen die uitbetaald worden en kun je elke keer weer trots zijn op een knap staaltje vakmanschap dat je samen hebt neergezet. Interessant? Lees gauw verder!!
 

Variatie, dat is echt hét woord dat hoort bij deze functie. De beursstands voor onze klanten zijn nooit hetzelfde, ze staan steeds op een andere plek (dus in een ander land of een andere stad), het team waar je mee op pad bent kan per keer verschillen in grootte en samenstelling en elk project heeft weer zijn eigen uitdagingen. Kortom: als standbouwer is het nooit saai! Bij het bouwen van een stand moet je denken aan montagewerk, schilderen, elektra aansluiten, vloeren leggen, grafisch werk bevestigen etc.
 

Voor het op- en afbouwen van de beursstands werk je dus op locatie. Dit is zeker 50% van je tijd. Vaak slaap je dan in een hotel en ga je ’s avonds met je collega’s uit eten. Dit is superleuk, maar zeker ook intensief. De werkdagen op locatie zijn soms lang en er wordt ook regelmatig gewerkt in de weekenden en de avonden. Daar word je goed voor beloond, maar je moet er ook zeker tegen kunnen.
 

Wanneer je niet op locatie werkt ben je de projecten aan het voorbereiden in de werkplaats in Chaam (zo zie je je andere collega’s ook nog eens!). Hier wordt gewerkt van 8 tot 17. Je verzamelt alle stand onderdelen aan de hand van een lijst, pakt ze in en zorgt dat ze goed in onze vrachtwagens worden geladen. Andersom werkt het natuurlijk ook zo, als een project is afgerond en de vrachtwagen is teruggekomen, moeten alle spullen weer gelost worden en op de juiste plek opgeslagen. Daarnaast help je de interieurbouwers bij het maken of afwerken van stand-elementen.

GOED OM TE WETEN

  • Een goede, informele sfeer en werkplezier staan bij ons hoog op de agenda!

  • Wij geven mensen een kans op basis van hun inzet en karakter in plaats van een papiertje. Nog geen/weinig ervaring? Ook dan mag je gewoon solliciteren!

  • We regelen het gewoon goed. Een mooi salaris, pensioen, reiskostenvergoeding, borrels, uitjes, leuke attenties, fixen we allemaal.

  • Je krijgt 25 tot 150% toeslag op je overuren en de reistijd van & naar locatie wordt natuurlijk ook doorbetaald.

  • Overuren kan je opnemen in tijd of €€€

  • Per jaar heb je 24 vakantiedagen

  • In het voor- en najaar is het vaak druk en rond de zomer- en kerstvakantie wat rustiger.Meer weten of direct solliciteren? Neem snel contact met ons op!

Mail naar romy@standplan.nl of bel 0161 - 744 048